.

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ !!!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΩΡΑ !!! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΟΡΑΡΟΥΝ !!!


ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΗ ;;;

Αυξήσεις 11% στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος και έρχεται η πώληση της ΔΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/06/11_27.html

H ΚΑΥΛΗ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ !!!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3774.html
 

ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ !!! 

   

ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ :
http://kourdistoportocali.com/post/36309/podia

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ :

   

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Μαζικά συλλαμβάνονται πλέον οι οφειλέτες του δημοσίου !!!
Μέσα σε λίγες ώρες οι αστυνομικοί οδήγησαν στον εισαγγελέα 2 άνδρες και τρεις γυναίκες.
Πέντε άτομα, δύο άνδρες και τρεις γυναίκας, συνελήφθησαν μέσα σε λίγες ώρες την Παρασκευή σε Ρέθυμνο και Χανιά για οφειλές δημοσίου.
Ειδικότερα, χθες το πρωί στο Ρέθυμνο συνελήφθησαν ένας 59χρονος, μια 49χρονη και μια 64χρονη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, η οποία διενεργεί και την προανάκριση. Το συνολικό ύψος των οφειλών του 59χρονου, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 934.402,31 ευρώ, της 49χρονης στο ποσό των 155.790,62 ευρώ, της 64χρονης ανέρχεται στο ποσό των 126.747,12 ευρώ.
Επιπλέον το πρωί της ίδιας ημέρας συνελήφθη, στο Ρέθυμνο ένας 56χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, για οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 85.954,80 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.
Στα Χανιά, συνελήφθη μια 38χρονη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, η οποία διενεργεί την προανάκριση, για οφειλές δημοσίου συνολικού χρηματικού ποσού 89.832,15 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου και Χανίων, αντίστοιχα.
Πηγή: cretalive.gr

ΣΟΚ !!! ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 31/12/2014 !!!

ΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 215 ΔΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΗΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (40 ΔΙΣ + 175 ΔΙΣ), ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ !!!
Χθες Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας δεν άντεξε, λύγισε και ενώπιον της γενικής συνέλευσης των μετόχων - στην οποία παραβρίσκονταν οι Γκ.  Χαρδούβελης,  Γ. Στουρνάρας και η Αναστασία Σακελλαρίου του ΤΧΣ - πάτησε το κουμπί πανικού και μάλιστα παρατεταμένα. 
Ο Τουρκολιάς πάτησε το κουμπί πανικού  
Ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς ήταν ξεκάθαρος όταν ζήτησε χωρίς περιστροφές από τον υπουργό Οικονομικών και των κεντρικό τραπεζίτη να διασφαλίσουν πάση θυσία και με οποιοδήποτε κόστος τη σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος τους επόμενους έξι μήνες.
Η τοποθέτηση του Αλέξανδρου Τουρκολιά έρχεται να επιβεβαιώσει την ανάγκη των ελληνικών τραπεζών και ειδικά της Εθνικής Τράπεζας για πρόσθετα κεφάλαια, ενόψει μάλιστα των stress tests της ΕΚΤ/SSM. Δηλαδή ο επικεφαλής της Εθνικής πιστοποίησε ότι η άσκηση της BlackRock ήταν χαλαρή και τα σενάρια Προβόπουλου  ανεδαφικά. Τώρα βλέποντας το πρόβλημα να πλησιάζει και τον χρόνο να εξαντλείται, εξέπεμψε SOS.
Ερωτηματικά προκάλεσε και η αναφορά του επικεφαλής της Εθνικής στα της παράιτησης του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου  της τράπεζας Πέτρου Χριστοδούλου: Είπε ότι αποδέχθηκε την παραίτηση του «αναγκαστικά» και ότι «πρέπει να διερευνήσουμε τους λόγους της παραίτησης».
Ο κ. Τουρκολιάς έκανε ειδική μνεία στην ομιλία του στο σχέδια αναδιάρθρωσης της τράπεζας, τη νέα κουλτούρα στα τμήματα διαχείρισης εμπλοκών και καθυστερήσεων, καθώς και την ανάγκη εκσυγχρονισμού των πληροφοριακών συστημάτων, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για διαρκή διαδικασία που θέλει χρόνο.
Επισήμανε παράλληλα ότι ο επόπτης –δηλαδή η Τράπεζα της Ελλάδος- δεν έχει πράξει τα δέοντα για την καθοδήγηση του τραπεζικού συστήματος σε αυτό το δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον. Ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς υποστήριξε ότι ακόμα και οι οδηγίες για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων –που ανέρχονται στα 77 δισ.- είναι απαρχαιωμένες και ανεπαρκείς.

ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ FAST TRACK !!!

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ FAST TRACK ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ !!!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Χρωστάς στην τράπεζα; Δες τι σου ετοιμάζουν

Την επίσπευση των διαδικασιών ώστε τα νομοσχέδια που θα αλλάξουν άρδην το τοπίο όσον αφορά στη διευθέτηση του λεγόμενου «ιδιωτικού χρέους» να φτάσουν στη Βουλή μέσα στο φθινόπωρο αποφάσισε η κυβέρνηση.
Έρχονται σημαντικές αλλαγές τόσο στη ρύθμιση των τραπεζικών δανείων όσο και στις διαδικασίες της πτώχευσης και του πλειστηριασμού.
Με στόχο να απλοποιηθούν οι διαδικασίες εκτέλεσης των πλειστηριασμών και κυρίως 
να ολοκληρώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναμένονται σύντομα αλλαγές στον κώδικα πολιτικής δικονομίας, και στο πτωχευτικό δίκαιο. Διότι όπως είναι γνωστό από την 1η Ιανουαρίου 2015 -και κατ΄ απαίτηση της τρόικας- παύει να υπάρχει οποιοδήποτε προστατευτικό πλαίσιο για την απαγόρευση των πλειστηριασμών ακόμα και της πρώτης κατοικίας.
Την περασμένη Παρασκευή συνεδρίασε η Επιτροπή Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και έλαβε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον όλων εκείνων των δανειοληπτών, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και καθυστερούν στην αποπληρωμή των δανείων τους.
Αποφασίστηκε λοιπόν επιτάχυνση των διαδικασιών και ολοκλήρωση των δικών σε σύντομο διάστημα, με αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα ισχύοντα σήμερα, ένας πλειστηριασμός για να ολοκληρωθεί απαιτούνται περισσότερα από 5 χρόνια (λόγω των ανακοπών).
Μάλιστα ανάμεσα στις αλλαγές που προωθούνται είναι ακριβώς η κατάργηση των πολλαπλών ανακοπών από τη στιγμή που υπάρχει εκτελεστός τίτλος αλλά και η υποχρεωτική εξωδικαστική διαμεσολάβηση προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα δικαστήρια και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.
Κώδικας Δεοντολογίας
Επίσης στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε οι τράπεζες να ξεκινήσουν να εφαρμόζουν πιλοτικά μέσα στον Ιούλιο,το σχέδιο ρύθμισης των δανείων, όπως προβλέπει ο Κώδικας Δεοντολογίας Δανειοληπτών -Τραπεζών.
Μάλιστα ο Κώδικας θα είναι έτοιμος τις επόμενες μέρες και θα ενσωματώνει και τις παρατηρήσεις που έχουν υποβληθεί από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, δηλαδή τράπεζες, καταναλωτικές οργανώσεις, τη Γενική Γραμματεία καταναλωτή, την Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

fpress

ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ 230 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ !!!

Εγγυημένο εισόδημα για τα νοικοκυριά σχεδιάζει η κυβέρνηση με ποσό που θα ξεκινά από 230 ευρώ και θα φτάνει μέχρι τα 400 ευρώ το μήνα.
230 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙ !!!
ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ !!! 
Θα αφορά τα πιο φτωχά στρώματα της κοινωνίας και θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο για 20.000 δικαιούχους, ενώ το 2015 θα καλύψει 250.000 νοικοκυριά.
Το βασικό επίδομα σύμφωνα με το σχέδιο της υπουργικής απόφασης και όπως δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος ορίστηκε στα 230 ευρώ για ένα άτομο που έχει ιδιόκτητο σπίτι αντικειμενικής αξίας έως 80.000 ευρώ.
Από εκεί και πέρα αυξάνεται ως εξής:
-Ένας δικαιούχος 230 ευρώ
-Για τη σύζυγο ακόμη 70 ευρώ
-Για ένα παιδί 50 ευρώ
-Για δεύτερο παιδί 50 ευρώ
Αν υπάρχουν εισοδήματα από άλλες πηγές που είναι κάτω από 4.800 ευρώ το χρόνο, τότε θα γίνεται συμψηφισμός.
Δηλαδή μια τετραμελής οικογένεια αν έχει 3.000 ευρώ εισόδημα θα παίρνει άλλα 1.800 ευρώ το χρόνο.
ΠΗΓΗ
http://www.planetnews.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%BF/

ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ : ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ !!!

Ξεκινούν άμεσα οι διαπραγματεύσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης με τις τράπεζες για το κούρεμα δανείων ενώ ταυτόχρονα αλλάζει και το πτωχευτικό δίκαιο.

ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ 
ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ !!!

ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ :

Μέσα στο καλοκαίρι αρχίζουν οι συζητήσεις του υπουργείου Ανάπτυξης με τις τράπεζες που έχουν ως στόχο να καταλήξουν σε ένα θεσμικό πλαίσιο που θα επιτρέπει κούρεμα δανείων υπό προϋποθέσεις.
Η διαγραφή θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, σε επιχειρηματικά δάνεια.
Πρώτη και κυριότερη προϋπόθεση θα είναι η επιχείρηση να έχει προοπτική όχι μόνο βιωσιμότητας αλλά και ανάπτυξης.
Είναι προς το συμφέρον των τραπεζών να αναπνεύσουν οι επιχειρήσεις
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα κορυφαίος παράγοντας του αρμόδιου υπουργείου αποκάλυψε το ''δρόμο'' για το κούρεμα δανείων στις επιχειρήσεις.
''Υπάρχει ένας μεγάλος όγκος μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων. Κάποιες επιχειρήσεις, όποια μέτρα και αν ληφθούν, είναι φυσικό ότι θα κλείσουν. Κάποιες άλλες, όμως, μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν και να αναπτυχθούν, εάν αναγνωρίσουμε ότι ένα κομμάτι των δανείων δεν μπορεί να εισπραχθεί από αυτές. Με το "κούρεμα" -αν και δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη διότι έχει αποκτήσει αρνητική χροιά- πολλές περισσότερες θα καταφέρουν να έχουν λειτουργικά κέρδη και να επιβιώσουν. Είναι προς το συμφέρον των τραπεζών να αναπνεύσουν οι επιχειρήσεις''.
ΠΗΓΗ
newsit

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΙΔΙΟΙ, ΦΤΥΣΤΟΙ, ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ !!!

ANTONIS, ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ, 
ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !!!

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. 100.000 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ, ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ. Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΗΔΗ ΤΙΣ
100.000 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ 
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, 
Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ 
ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!
ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ.



ΕΠΕΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ !!!
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ :
http://www.scribd.com/doc/193167384/%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97-%CE%9F%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%A4%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CF%8E%CE%BD

OXI ΑΛΛΟ SUCCESS STORY !!!

Ακόμα να έρθει η ανάπτυξη στην Ελλάδα - Μείωση 3,3% στους μισθούς το α' τρίμηνο του 2014

ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ;;;

Πέμπτη 22 Μαϊου 2014.
3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ !!!

Εκδίδεται ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ εναντίον του τέως εκτελεστικού διευθυντή της Μαρφίν- Λαϊκή Τράπεζα Ανδρέα Βγενόπουλου, καθώς και του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας Ευθύμιου Μπουλούτα, από το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ :
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=431965

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ είναι το αφεντικό 
της DELTA-SINGULAR που επεξεργάστηκε 
τα αποτελέσματα των εκλογων !!!




Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014.
Οι Ευρωεκλογές έγιναν.

Τα ψηφοδέλτια καταμετρήθηκαν.
Τα αποτελέσματα που βγήκαν - ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ-  ήταν βολικά για όλους. 

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ TOY ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ;;;

Ανακλήθηκε μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης 
και τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων 
των Ευρωεκλογών ;;;


ΥΓ.

ΜΕ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;;;
ΠΟΣΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ;;;
Σας θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο του 2012 ήταν 35.000.
Μην κάνετε καμιά μαλακία 
και τα βγάλετε φέτος 150.000 !!!

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ;;; ΘΕΛΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ;;; ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ;;; ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ;;;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ 

ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ !!!

Δεν μιλάμε ούτε για πετρέλαιο, ούτε για αέριο, 

ούτε για χρυσό, ούτε για ουράνιο.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ. 
Μια άγνωστη μέχρι σήμερα στους Έλληνες εθνική πηγή πλούτου, που βρίσκεται στην παραθαλάσσια και την υποθαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ 
400 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!

Ανατολική Μακεδονία και Θράκη μπορούν να σώσουν από μόνες τους ολόκληρη την Ελλάδα !!!


Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ !!!

spanies+gaies


Οι ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ (RARE EARTHS) είναι μία ομάδα 17 μεταλλικών στοιχείων με παρόμοιες χημικές ιδιότητες και ασυνήθιστες ονομασίες, όπως Λανθάνιο, Πρασεοδύμιο και Προμήθειο. 
Στη Χημεία σπάνιες γαίες καλούνται τα μέταλλα (χημικά στοιχεία) τα οξείδια των οποίων είναι γαιώδους μορφής και κλήθηκαν έτσι λόγω της εξαιρετικής σπανιότητάς τους. 
Αυτά τα μέταλλα λέγονται και λανθανίδες εκ του ονόματος του πρώτου στοιχείου της κατηγορίας αυτών στον Περιοδικό πίνακα. Παρουσιάζουν σχεδόν τις ίδιες φυσικές και χημικές ιδιότητες.
Στην κατηγορία αυτή υπάγονται τα ακόλουθα χημικά στοιχεία που μόνο για λόγους ευκολίας υποδιαιρούνται σε τρεις υποομάδες:
Εκ των παραπάνω μετάλλων: το λανθάνιο, το δημήτριο και το νεοδύμιο δεν είναι σχετικά τόσο σπάνια σε αντίθεση με το ευρώπιο, το τέρβιο και το θούλιο που είναι εξαιρετικά σπάνια.
Αυτό που τα καθιστά περιζήτητα είναι η μοναδική χρησιμότητά τους σε εφαρμογές και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων, ιατρικές συσκευές, αντιπυραυλικά συστήματα και μαγνήτες.
Ενδεικτικά, η τιμή ανά κιλό Νεοδύμιου, που ανήκει στην οικογένεια των σπάνιων γαιών, αποτελώντας απαραίτητο εξάρτημα για σκληρούς δίσκους και υβριδικά αυτοκίνητα, ανερχόταν το 2007 στα 2,32 ευρώ, ενώ στο τέταρτο τρίμηνο του 2011, διαμορφωνόταν περίπου στα 50 ευρώ. Το Ευρώπιο κόστιζε το 2007, 225 ευρώ ανά κιλό και το τέταρτο τρίμηνο του 2011, 2.840 ευρώ.
Η παγκόσμια ετήσια ζήτηση είναι 136 χιλιάδες τόνοι, ενώ η ετήσια παραγωγή σπανίων γαιών το 2010 διαμορφώθηκε στους 133,6 χιλιάδες τόνους, σύμφωνα με έκθεση του αμερικανικού Κογκρέσου που χαρακτηρίζει ως «κίνδυνο» το κινεζικό μονοπώλιο.
Στα μέσα της δεκαετίας του 1980, ο Γενικός Διευθυντής του ΙΓΜΕ, καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου ανακάλυπτε στην ακτογραμμή του Βορείου Αιγαίου Τιτάνιο και Κοβάλτιο, ποτέ δεν μπορούσε να προβλέψει ότι στα συγκεκριμένα ορυκτά με την περίεργη ονομασία θα στηριζόταν αργότερα το «οικονομικό θαύμα» της Κίνας.

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 
ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΓΑΙΩΝ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 400 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!

ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΤΑ 215 ΔΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ;;;

Διαβάζουμε σήμερα στο Bankingnews :Τα NPLs (ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ) στα 84 δισ. το ένα μεγάλο πρόβλημα και οι στάσιμες καταθέσεις για 16 μήνες στα 161 δισ. το άλλο μεγάλο πρόβλημα... H ανάκτηση των χαμένων καταθέσεων θα είναι πολύχρονη και αργή διαδικασία…στην Ελλάδα.........
ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ :
ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΤΑ 215 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ;;;
40 ΔΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ 
ΚΑΙ 175 ΔΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ;;;


Είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ να έχουν δοθεί στις τράπεζες κρατικές ενισχύσεις 215 δις για να μπορούν αυτές να εγγυηθούν 160 δις καταθέσεων και να χρηματοδοτήσουν την οικονομία και, σήμερα, να μη μπορούν να κάνουν ούτε το ένα, ούτε το άλλο !!!

ΑΝ ΜΕ ΤΑ 215 ΔΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ, 
ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ  215 ΔΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ, ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Αντιθέτως, εμείς δώσαμε στις τράπεζες 215 δις, για να θεωρούνται από τους Οίκους Αξιολόγησης οι πιο επικίνδυνες του κόσμου !!!

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/06/215.html


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 
για να καταθέσουν άμεσα ερώτηση στη Βουλή, 
με θέμα τον απολογισμό της διάθεσης των 215 δις 
που έλαβαν μέχρι σήμερα οι τράπεζες.

Διαβάστε τα όλα στην ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 
ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ :

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ 16.000 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ !!!

Ασφυξία προκαλούν τα χρέη στους επαγγελματίες.
Περίπου 16.000 λογαριασμοί επαγγελματιών κατασχέθηκαν λόγω χρεών μόνο την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή των Ιωαννίνων.
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου, η «κατάσταση σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι δυνατόν να αναστραφεί αφού τα χρέη προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία δεν επιτρέπουν καμιά αισιόδοξη προοπτική».
Για κάθε μία επιχείρηση που ανοίγει, δέκα βάζουν λουκέτο, αυξάνοντας έτσι τα ήδη υψηλά ποσοστά ανεργίας στην περιοχή.
Σε πρόσφατη σύσκεψη, στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων οι επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν κινητοποίηση την Τετάρτη 9 Ιουλίου στον τοπικό ΟΑΕΕ και συμβολική κατάληψη.
ΠΗΓΗ
http://www.kontranews.gr

ΔΟΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ !!!

Παρόλες τις αντιρρήσεις και τις διαφωνίες τελικά το Υπουργείο Οικονομικών λύγισε και αποφάσισε να δώσει παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων έως και τις 14 Ιουλίου, ανεξαρτήτως ΑΦΜ.
Σε σχετική του ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ αναφέρει: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες φορολογούμενους για τη διάθεση φορολογικής συμμόρφωσης και κοινωνικής αλληλεγγύης που έδειξαν την τελευταία εβδομάδα.
Από τη Δευτέρα έχουν υποβληθεί 700.000 δηλώσεις δηλαδή το 12% των συνολικά αναμενόμενων και μόνο χθες υποβλήθηκαν 198.000 δηλώσεις.
Οι Έλληνες φορολογούμενοι ανταποκρινόμενοι στις οδηγίες του ΥΠΟΙΚ χρησιμοποιούν το TAXIS σε ώρες μη αιχμής, με αποτέλεσμα παρά τον πολύ μεγάλο αριθμό δηλώσεων το TAXIS να ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά.
Το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να επιτευχθεί η εμπρόθεσμη υποβολή του συνόλου των φορολογικών δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων, δίνει παράταση μέχρι και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 ανεξαρτήτως ΑΦΜ.
Καλούνται οι Έλληνες φορολογούμενοι να συνεχίσουν να υποβάλουν τις δηλώσεις με τους ίδιους ρυθμούς μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, προκειμένου οι δηλώσεις αυτές να είναι εμπρόθεσμες".
ΠΗΓΗ
http://www.toxwni.gr/ellada/item/20272-tora-dothike-episima-paratasi-gia-tin-ypovoli-ton-forologikon-diloseon-deite-mexri-pote
SSL Certificates