.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Η ΕΚΤ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΥΘΟ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ !!! ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ !!!

Καλό το παραμύθι των ΣαμαροΒενιζέλων, αλλά δεν έχει πλέον δράκο !!!

Κατέρρευσαν σε λιγότερο από 12 ώρες οι μύθοι του Χρηματιστηρίου, των ΑΤΜ και της Ρευστότητας από την ΕΚΤ !!!



ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Οι αγορές και οι δανειστές συντάσσονται μόνο με το συμφέρον τους !!!
Και αυτό πλέον δεν εκπροσωπείται από τους ΣαμαροΒενιζέλους, που θεωρούνται ήδη τελειωμένοι, αποτυχημένοι και υπεύθυνοι για το ναυάγιο του ελληνικού success story !!!

Δέσμευση ΕΚΤ : 

Η Ελλάδα θα έχει ρευστότητα τους επόμενους 2 μήνες !!!

Η αξιολόγηση της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί με τη νέα κυβέρνηση
Για χορήγηση ρευστότητας προς την Ελλάδα, τους επόμενους δύο κρίσιμους μήνες, Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2015, δεσμεύεται η ΕΚΤ, καθώς η χώρα οδηγείται σε εκλογές στις 25 Ιανουαρίου του 2015.
"Η ΕΚΤ θα χορηγήσει ρευστότητα στην Ελλάδα τους επόμενους δύο μήνες", δηλώνει κορυφαίος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, μεταφέροντας - ατύπως - το κλίμα που επικρατεί στη Φρανκφούρτη για τις εξελίξεις που δρομολογούνται επί ελληνικού εδάφους.
"Η αξιολόγηση της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί με τη νέα κυβέρνηση", προσθέτει ο αξιωματούχος της ΕΚΤ, ένδειξη ότι οι Ευρωπαίοι τραπεζίτες προσβλέπουν ήδη στην επόμενη, αναμένοντας την επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει από την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.

"Η ΕΚΤ αναμένει τις προτάσεις των ελληνικών αρχών για το πως θα προχωρήσει η αναθεώρηση της ελληνικής οικονομίας", τονίζει επίσης.

www.bankingnews.gr
SSL Certificates