.

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΗΝΥΣΕΩΝ Κε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Προφανώς η χθεσινή ανάρτηση του ιστολογίου μας δεν ήταν και πολύ ευχάριστη για τον βουλευτή των ΑΝΕΛΛ κ.ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ !!!
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/11/blog-post_45.html



Και σήμερα έσπευσε να μου τηλεφωνήσει προσωπικά ο ίδιος, διαμαρτυρόμενος για το περιεχόμενο, απειλώντας με μάλιστα με μηνύσεις και ζητώντας μου επιτακτικά τα στοιχεία του συντάκτη της ανάρτησης, προκειμένου λέει να τον οδηγήσει στα δικαστήρια !!!
Κατ' αρχήν κε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ, αν ψάχνετε για ρουφιάνους στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ατυχήσατε !!!
Αυτά που μάθατε τόσα χρόνια στη ΝΔ, τα οποία, δυστυχώς, μεταφέρατε και στους ΑΝΕΛΛ, οδηγώντας το κίνημα από το 10,6% στην κατάρρευση και εκτός βουλής στις επόμενες εκλογές, καλά θα κάνετε να τα ξεχάσετε.
Δεν περνάνε εδώ οι τζάμπα μαγκιές σας, αυτές που πληρώνονται με τα χρήματα της Τρόικα και των φορολογουμένων, από τον κρατικό προϋπολογισμό !!!
Αν θέλετε τα στοιχεία του συντάκτη της ανάρτησης και γνωρίζετε αγγλικά, απευθυνθείτε στη Google.
Είναι η μόνη αρμόδια να σας τα χορηγήσει.
Και αν φυσικά έχετε αντίλογο ως προς το περιεχόμενο της ανάρτησης, να μας τον στείλετε και πολύ ευχαρίστως να τον δημοσιεύσουμε, χωρίς καμία περικοπή και λογοκρισία.
Ακόμη και αν μας βρίζετε, εμείς την άποψή σας θα την αναρτήσουμε ολόκληρη !!!
Επί της ουσίας όμως γιατί ενοχληθήκατε ;;;
Επειδή τολμήσαμε να αναρτήσουμε αυτά που ψιθυρίζουν όλοι στους διαδρόμους της Χαροκόπου και που δεν τολμούν να τα πουν δημόσια, επειδή ντρέπονται για το κατάντημα του κινήματος που ακόμη (???) φέρεστε να εκπροσωπείτε ;;;
Ή επειδή τολμήσαμε να υπονοήσουμε αυτά που εσείς ο ίδιος μου μεταφέρατε στο τηλέφωνο εναντίον του Προέδρου σας, αποκαλώντας "μ@λ@κίες" αυτά που καταγγέλλει περί πολιτικών αποκεφαλισμών, μαξιλαριών και προθύμων της κυβέρνησης ;;;

Η άποψή μας είναι ότι έπρεπε να σας είχε ήδη παραπέμψει με το αίτημα της διαγραφής, στα αρμόδια κομματικά και κοινοβουλευτικά όργανα των ΑΝΕΛΛ.
Και το ότι δεν το έκανε θα του κοστίσει πολύ σύντομα, μαζί με όλα τα υπόλοιπα, τη θέα του κτιρίου της βουλής από τα καφέ στο απέναντι πεζοδρόμιο.
Τέλος, αν σας έχει μείνει έστω η στοιχειώδης αξιοπρέπεια, παραιτηθείτε εδώ και τώρα και παραδώστε την έδρα σας στο κόμμα και στους ψηφοφόρους του, που έκαναν το λάθος να σας στείλουν στη βουλή.
Σ'αυτούς οφείλετε την εκλογή σας και σε αυτούς υποχρεούστε να την επιστρέψετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates