.

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Η παρούσα Βουλή θα βγάλει Πρόεδρο..... επιμένει εδώ και μήνες ο Αντώνης Σαμαράς.
Όταν το πρωτάκουσα διερωτήθηκα...... τι πίνει και δεν μας δίνει ;;;
Έκανα, ξανάκανα άνω κάτω όλη την αριθμητική, αλλά δεν μούβγαινε ο Πρόεδρος.
Ο Σαμαράς όμως συνέχισε να επιμένει ότι θα τα καταφέρει.
Τι θα κάνει, ξανασκέφτηκα ;;;
Θα αγοράσει όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές ;;;
Είναι αδύνατον.
Αλλά ακόμη και στην απίθανη περίπτωση αυτού του σεναρίου, η Κυβέρνηση δεν θα στεκόταν ούτε μια μέρα από το ντόρο εντός τέτοιου, πρωτοφανούς σκανδάλου, αφού το φάντασμα του 65 συνεχίζει να τρομάζει ακόμη και σήμερα τα δήθεν και τον ψευτοκαθωσπρεπισμό της μεταπολιτευτικής ελληνικής δημοκρατίας.

Παραπομπή και των 18 βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε δίκη προτείνει ο Εισαγγελέας

Είχα ξεχάσει έναν πολύ σημαντικό παράγοντα, που τον ξαναθυμήθηκα σήμερα, με την ευκαιρία της είδησης της πρότασης παραπομπής όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, από τον Εισαγγελέα κ.ο Ντογιάκο.
Τον παράγοντα Χρυσή Αυγή.
Η οποία, ειδικά μετά την πρόταση παραπομπής σε δίκη και των 18 βουλευτών της, μπορεί να γίνει ο καταλύτης των εξελίξεων για την εκλογή του ΠτΔ.
Όχι σε σχέση με τη συνταγματική ακροβασία του Ε. Βενιζέλου, κατά τον οποίο θα χωρούσε και ερμηνεία του Συντάγματος που βγάζει Πρόεδρο ακόμη και με μία μόνο ψήφο, δηλαδή τη δική του.
Αλλά σε σχέση, πέραν της πολιτικής, με την ατομική πλέον επιβίωση και την προσωπική ελευθερία των 18 βουλευτών και των δεκάδων στελεχών της, που θα βρεθούν σύντομα κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για την τέλεση πολύ σοβαρών κακουργημάτων, ακόμη και κατά της ζωής.
Σκέφτηκα λοιπόν.
Τι θα κάνουν άραγε οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ;;;
Θα ψηφίζουν Πρόεδρο ή όχι ;;;
Αν δεν ψηφίσουν, θα πάμε σίγουρα σε εκλογές και αυτοί θα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τον προεκλογικό τους αγώνα υπόδικοι και με τον αρχηγό και τους πρωτοκλασάτους βουλευτές τους φυλακισμένους ή με περιοριστικούς όρους.
Και τι τύχη θα μπορούσε να έχει η Χρυσή Αυγή συμμετέχοντας στην εκλογική αναμέτρηση υπό αυτές τις συνθήκες ;;;
Θα κατόρθωνε να μπει στη Βουλή ;;;
Ή οι ψηφοφόροι της θα ξαναγύριζαν στα μαντριά που εγκατέλειψαν, για να ζήσουν τον συστημικά ασφαλή, γυφτομπαρόκ μύθο της άρειας, αριστεροφοβικής Ελλάδας, που καταδικάζει τους τοκογλύφους δανειστές, αλλά δεν βγαίνει έξω ούτε για καφέ την ημέρα που επισκέπτεται την Αθήνα η κ.α Μέρκελ ;;;
Συμφέρει στη Χρυσή Αυγή να πάει σε εκλογές υπόδικη ;;;
Ασφαλώς όχι, αφού η δικαίωσή της στο δικαστήριο - που τη θεωρώ δεδομένη, παρά την άποψή μου για το συστημικό αυτό πολιτικό υβρίδιο - θα της δώσει τη δυνατότητα να κατέβει στις εκλογές το 2016 δικαιωμένη και με τους βουλευτές και τα στελέχη της να κυκλοφορούν ελεύθεροι και, σε κάθε περίπτωση, απενοχοποιημένοι από το σημερινό τους status του υπόδικου εγκληματία.
Αλλά και αν ακόμη η Χρυσή Αυγή αναλάμβανε το - έντιμο κατά τα λοιπά - ρίσκο της εκλογικής αναμέτρησης υπό τις σημερινές συνθήκες της ποινικής κατάστασης των πρωταγωνιστών της και, έστω και αν ακόμη κατόρθωνε να μπει στη Βουλή, κόντρα ακόμη και σε ένα τυχόν παραπεμπτικό βούλευμα όλων των βουλευτών της, ποια θα ήταν η τύχη της την επομένη των εκλογών, με δεδομένη την επικράτηση του Σύριζα και με επόμενο Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα ;;;
Ποια θα ήταν η τύχη της Χρυσής Αυγής στο ακροατήριο της μετά Σαμαρά, Βενιζέλου και Αθανασίου εποχής, με την "ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη" να έχει ως προϊστάμενο Υπουργό, π.χ. τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ;;;
Θα είχε έστω και μια στατιστική πιθανότητα αθώωσης και δικαίωσης ή μήπως η καταδίκη σε ισόβια θα ήταν το καλύτερο σενάριο που θα μπορούσαν να φανταστούν οι δικηγόροι της ;;;
Επιστρέφοντας λοιπόν στο αρχικό ερώτημα, η Χρυσή Αυγή δεν έχει κανένα συμφέρον να υπάρξουν πρόωρες εκλογές, τουλάχιστον σε χρόνο προγενέστερο της δίκης της.
Και υπό αυτό μόνον το σκεπτικό, έχει κάθε συμφέρον να ψηφίσει τον όποιο Πρόεδρο προτείνει το δίδυμο Σαμαρά- Βενιζέλου, ακόμη και αν αυτός είναι απόγονος του Στάλιν ή παιδί λαθρομεταναστών.
Έτσι, η Κυβέρνηση, μετά την καβάτζα των 155 της ψήφου εμπιστοσύνης και των 18 της Χρυσής Αυγής, θα έψαχνε πλέον το πολύ για 7 μόνον ψήφους, προκειμένου να βγάλει Πρόεδρο και να εξασφαλίσει την πολιτική σταθερότητα που επιζητούν μετά μανίας Τρόικα και Δανειστές, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο του ξεπουλήματος, της λεηλασίας και της καταστροφής της Πατρίδας, της περιουσίας και της αξιοπρέπειάς μας.
Και το 7 βρίσκεται εύκολα, αφού δεν είναι 25. 
Και, στη χειρότερη, αν δεν βρίσκεται εύκολα...... ξέρετε...... back to 65.
Bravo Antonis, θα ξανάλεγε για μια ακόμη φορά η Α. Μέρκελ στον Πρωθυπουργό, χτυπώντας τον στην πλάτη.
Πάλι τα κατάφερες.
Έπαιξες μπάλα και τη Χρυσή Αυγή, αφού την έκλεισες στη φυλακή για να την υποχρεώσεις να ψηφίσει Πρόεδρο και να σε κρατήσει στο Μαξίμου για όσο καιρό ακόμη χρειάζεται για να ολοκληρώσεις την εντολή σου.
Όχι αυτή που σου έδωσαν οι Έλληνες, αλλά τη δική μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates