.

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΑΚΟΥ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ !!! ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΕΙΝΑΙ GAY !!! ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ !!!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ έχει διεισδύσει για τα καλά στο Ελληνικό Πολιτικό Σύστημα, όπως αποδεικνύεται από την αντιμετώπιση που επιφύλαξαν στον ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ συνάδελφό τους ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, οι δήθεν αντιρατσιστές, gay friendly ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ της Βουλής των Ελλήνων !!!



ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ;;;
Ή ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ;;;

Διερωτόμαστε επειδή δεν μπορούμε να χωνέψουμε ότι στείλαμε στη Βουλή τέτοιου είδους μαλάκες να μας εκπροσωπήσουν !!!
Βουλευτές που δεν αντιλαμβάνονται ούτε το αυτονόητο, δηλαδή ότι, ΚΑΤΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ, δεν επιτρέπεται ούτε ακόμη στους ίδιους να αποκαλούνται ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ, γιατί αυτό συνιστά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ !!!
ΕΘΝΟΓΟΝΕΙΣ "Α" ή "Β" πρέπει να αποκαλούνται εφεξής, για να μη χαρακτηρίζονται ως ρατσιστές από το Λόμπυ της ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ, που κυβερνά σήμερα την ίδια την ΕΕ, τα Κράτη-Μέλη, τους Παγκόσμιους Οργανισμούς και τις περισσότερες Πολυεθνικές Επιχειρήσεις. 

Όσοι λοιπόν επιμένετε να κάνετε ΦΥΣΙΝ το ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ, νομιμοποιώντας την ανωμαλία και εξισώνοντας τους ψυχικά ασθενείς με τους ψυχικά υγιείς πολίτες, ρίξτε μια ματιά στο φωτογραφικό υλικό της φυσιολογικής ιδιαιτερότητας την οποία υποστηρίζετε και - κάποιοι - υπηρετείτε, μήπως και αντιληφθείτε που οδηγείτε την Ελληνική Κοινωνία, δηλαδή ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!  
ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ




ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ



ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ !!!



  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates