.

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΑΠ !!!

Ήθελες ο ΓΑΠ να σε ξεχάσει.
ΑΤΥΧΗΣΕΣ !!!
Ο ΓΑΠ επιστρέφει από το ΠΟΤΑΜΙ, για να βγάλει στη σύνταξη, μετά τον Κ. Καραμανλή, και το δίδυμο ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ  !!!

Σκίζουν τα πτυχία τους οι πολιτικοί αναλυτές για να καταλάβουν τι ρόλο παίζουν Στ. Θεοδράκης και Ποτάμι.
Περίμεναν όλοι το συνέδριο για να ακούσουν κάτι περί ιδεολογικής ταυτότητας, προγράμματος, προτάσεων κλπ.
Τελικά όμως, η μόνη είδηση του συνεδρίου ήταν τα ομολογουμένως ωραία πόδια της ΕΥΑΣ ΚΑΫΛΗ !!!
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/06/h.html
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ;;;
Τίποτα περισσότερο από το όχημα της επιστροφής του ΓΑΠ στο πολιτικό προσκήνιο.
Ένα μιντιακό πολιτικό προϊόν easy open, με μπροστινό έναν βολικό αυλικό της οικογένειας Παπανδρέου και πιστό υπαλληλάκο του Μπομπλέικου, με μοναδική αποστολή την υποδοχή και τον εγκλωβισμό των απογοητευμένων ψηφοφόρων μνημονιακού προσανατολισμού, μετά το ναυάγιο του δίδυμου Σαμαρά - Βενιζέλου, που πνίγονται ήδη στο ποτάμι του αίματος που ρέει στην Ελλάδα του Μνημονίου.
Και ταυτόχρονα, η ιδανική συγκολητική ουσία, για τη συγκυβέρνηση των όποιων μνημονιακών δυνάμεων επιβιώσουν μετά τις επερχόμενες εκλογές, με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Γι' αυτό άλλωστε καλλιεργείται το ψευτοαριστερό προφίλ του εγχειρήματος, στο οποίο προσχωρούν καθημερινά όλα τα σκουπίδια από τον κάδο ανακύκλωσης της μεταπολιτευτικής κεντροαριστεράς και τα κάθε λογής βιολογικά και κοινωνικά καρναβάλια του gay pride.   
Ο ΣΥΡΙΖΑ - αν κυβερνήσει - δεν θα κυβερνήσει ποτέ με τη στήριξη του Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ, γιατί απλά αυτό δεν το θέλει ο σκηνοθέτης του έργου Α. ΜΕΡΚΕΛ και το περί αυτή σύστημα, εγχώριο και αλλοδαπό.
Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που οι ΑΝΕΛΛ οδεύουν σε ποσοστά που μπορεί να τους αφήσουν ακόμη και εκτός βουλής στις επερχόμενες εκλογές, ακόμη και αν αυτές γίνουν το φθινώπορο.
Το μισό ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ πήγε ήδη στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το άλλο μισό πηγαίνει σιγά - σιγά στο ΠΟΤΑΜΙ.
Έτσι, μετά την κατάρρευση ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, θα είναι έτοιμοι, όλοι μαζί, ΝΔ, ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ και ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσουν, επαναφέροντας στο προσκήνιο τον ΗΡΩΑ ΓΑΠ, που έπεσε επειδή τα έβαλε με τις τράπεζες και ζήτησε δημοψήφισμα για το Μνημόνιο.
http://www.naftemporiki.gr/story/826968
Με μοναδική αντιπολίτευση τα δύο συστημικά άκρα, ΚΚΕ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, μπορούν να συνεχίσουν να ζουν το μύθο τους στην ακτή - για όσο ακόμη κρατήσει - αφού μέσα στο ΠΟΤΑΜΙ το παιχνίδι το κάνουν άλλοι.
Ο Αλέξης κάποια στιγμή θα κληθεί να κυβερνήσει.
Όχι όμως για να δώσει διέξοδο και λύση, αλλά για να βάλει την ταφόπλακα στην ελπίδα κάθε εναλλακτικής πρότασης, αφού η αποστολή του θα είναι - ακόμη και χωρίς να το γνωρίζει - να απαξιώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί τον σχεδιασμό της ΝΤΠ για την Ελλάδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates