.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ !!! ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

ΘΡΙΑΜΒΟΣ !!!  

Μετά την Τράπεζα της Ελλάδος





ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!


ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ

Κυβέρνησης, Τρόϊκα και Τραπεζών !!!

-- ΣΥΝΤΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
-- ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ BLACKROCK (2001-2014)
-- ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
-- ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ
-- ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/06/960-4280.html

Πλήρη αλλαγή ρότας σε σχέση με την πολιτική διαχείρισης των «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων και της χρηματοδότησης των υγειών εταιρειών, επιχειρεί η κυβέρνηση. 

Ειδικότερα, κύκλοι που πρόσκεινται στην ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, άφησαν να εννοηθεί ότι εξετάζουν την περίπτωση «κουρέματος» επιχειρηματικών δανείων που δεν εξυπηρετούνται. Βασικό επιχείρημα είναι ότι πλέον δεν υπάρχει χρόνος για την οικονομία και «πρέπει να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο», σύμφωνα με την ίδια πηγή. 



Για πρώτη φορά κορυφαία πηγή του υπουργείου Ανάπτυξης ενέταξε στη φρασεολογία του τη λέξη «κούρεμα δανείων» και κάλεσε τις τράπεζες να «αντιληφθούν το πρόβλημα και να αναγνωρίσουν ότι μεγάλο μέρος των μη εξυπηρετούμενων δανείων δεν μπορεί να εισπραχθεί». 
Μόνον έτσι θα βοηθήσουμε όσο ταχύτερα μπορούμε τις εταιρείες που μπορούν να επιβιώσουν ώστε να χρηματοδοτηθούν ξανά προς όφελος όλων, και των τραπεζών και τις οικονομίας, είπε.
Το ίδιο κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης ανέφερε ότι άμεση προτεραιότητα του ΥΠΑΝ και της κυβέρνησης είναι παράλληλα η αναθεώρηση του πτωχευτικού κώδικα ώστε αυτός να μην αποτελεί ψόγο πλέον για τις επιχειρήσεις, αλλά να λειτουργεί ενισχυτικά για την επιστροφή τους στην οικονομική δραστηριότητα.

«Πολλές επιχειρήσεις είναι φυσικό ότι θα κλείσουν, ωστόσο με το «κούρεμα» -αν και δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη- πολλές περισσότερες θα καταφέρουν να έχουν λειτουργικά κέρδη και να επιβιώσουν», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ :
http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=2044664

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates