.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ (ΠΠρ Ξάνθης 23/2014) ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ !!!











Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ !!!
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ 
ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ 
ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!
Οι καταβολές που πραγματοποιεί ο οφειλέτης σε ευρώ, πρέπει να υπολογίζονται από την τράπεζα σε ελβετικά φράγκα, με βάση την μεταξύ των δύο νομισμάτων συναλλαγματική ισοτιμία που ίσχυε κατά την ημέρα εκταμίευσης του δανείου και όχι όπως γινόταν μέχρι σήμερα, κατά την ημέρα της πληρωμής της δόσης !!!!!!!

Η πρωτοποριακή αυτή απόφαση των Δικαστών του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης, δημιουργεί ένα σημαντικό δεδικασμένο για πολίτες που έχουν λάβει δάνεια σε συνάλλαγμα, όπως είναι και τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο.
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης έκρινε ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟ τον όρο της δανειακής σύμβασης με τον οποίο ο οφειλέτης υποχρεούται να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς την τράπεζα σε ευρώ με βάση την τρέχουσα τιμή πώλησης του νομίσματος χορήγησης την ημέρα καταβολής.
Αποτέλεσμα αυτών είναι πλέον οι καταβολές που πραγματοποιεί οφειλέτης σε ευρώ, να πρέπει να υπολογίζονται από την τράπεζα σε ελβετικά φράγκα, με βάση την μεταξύ των δύο νομισμάτων συναλλαγματική ισοτιμία που ίσχυε κατά την ημέρα εκταμίευσης του δανείου !!!!!!!
Με την ανωτέρω απόφαση απεγκλωβίζονται δανειολήπτες που ενώ επί σειρά ετών αποπλήρωναν κανονικά το δάνειο τους, βρέθηκαν να χρωστούν στις τράπεζες μετά από χρόνια τα ίδια ή και παραπάνω χρήματα από όσα είχαν πάρει στην αρχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :
SSL Certificates